Ma 2022. Január 28. (Péntek) van.
 Cím:  3369 Tarnabod, Kossuth tér 3.  •  Telefon:  06 36/497-995  •  e-mail:  maltai.ovoda.iskola@maltai.hu  •  OM azonosító:  201522

Nagycsoportos kirándulás a Tropicariumba

2014-11-23

 

Október 16- án Budapesten jártunk a Tropicáriumban, a nagycsoportos gyerekekkel.  Fél kilenckor már az autóbuszban is  nagy volt az izgalom. Kérdések sokaságával ostromoltak bennünket a gyerekek.Hová  megyünk, mi lesz ott , kit és  mit láthatnak majd ?

Énekeltek, beszélgettek vidáman telt az út. A Tropikáriumban óriási szemekkel csodálták a szebbnél szebb  színes halat, csigát, kagylót, ráját, medúzát, kígyót, krokodilt, cápát ... Volt egy- egy gyermek aki eleinte szorongással állt az " esőerdőben ", ahol a  valódi  vihar hangjait is  hallottuk, láttuk az esőt, a vízesést. De a félelem  gyorsan elmúlt, hiszen annyi fantasztikus látnivaló tárult eléjük, és minden felnőttre 3 gyerek jutott, nagy biztonságban voltak !

A rája  simogató nagy érdeklődést váltott ki, mindenki belebújt a kis alagútba, hogy minél közelebb kerüljön az állatokhoz. Egész idő alatt beszédesek, érdeklődőek, szófogadóak voltak a gyerekek, nagyon büszkék voltunk rájuk. Hazafelé ebédeltünk, futkároztunk és nagyon elfáradva fél négyre értünk haza.

 

 

 

 

« Vissza

 

 

Legfrissebb hírek
Galéria
 
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola AlapítványOldalletöltések: 213169
Adatvédelem  |  Impresszum  |  Oldaltérkép