Ma 2022. Január 28. (Péntek) van.
 Cím:  3369 Tarnabod, Kossuth tér 3.  •  Telefon:  06 36/497-995  •  e-mail:  maltai.ovoda.iskola@maltai.hu  •  OM azonosító:  201522

Elindult az új kiscsoport

2015-10-01

 

A 3 éves kisgyerekek ebben a nevelési évben a Katica csoportba kerültek. Innen mentek el a nagy, iskolába készülő, okos gyerekeink. 

 

 

A 20 pici gyermek közül 5-en jártak a Mazsola gyerekházba, nekik sok tevékenység ismerős volt már. Augusztusban minden családhoz elmentek az óvónénik a dajka nénivel családlátogatásra, és már itt barátkoztak egymással. Nyáron több pici gyerek is bejött látogatóba. Nagy volt az izgalom. Ebben a csoportban volt először szülőértekezlet, hiszen  minden Édesanya kíváncsi volt, mi fog történni az első napokban imádott gyermekével. Az óvónénik komoly tervezéssel készültek a nevelési évre. A gondozási területeken van még a legtöbb feladat. Megszokni a közös játékot, az étkezéseket, a mosakodást, a wc használatát, a délutáni pihenést, és azt, hogy most már Gabi óvónéni, Kata óvónéni, Marika dajkanéni lesz az, akikre számíthatnak mindig, mindenben.

A kezdeti egy - két napos pityergések után hamar beilleszkedtek a gyerekek. Nyugodt, derűs légkörben folyik az összeszokás. Természetesen a  " munka " a " tanulás " még csak most kezdődik!

 

« Vissza

 

 

Legfrissebb hírek
Galéria
 
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola AlapítványOldalletöltések: 213164
Adatvédelem  |  Impresszum  |  Oldaltérkép