Ma 2022. Január 28. (Péntek) van.
 Cím:  3369 Tarnabod, Kossuth tér 3.  •  Telefon:  06 36/497-995  •  e-mail:  maltai.ovoda.iskola@maltai.hu  •  OM azonosító:  201522

A „Sport Legyen a Tiéd”

2016-02-16

 

A „Sport Legyen a Tiéd” pályázati program keretében a Máltai Óvoda és Általános Iskola asztalitenisz felszereléseket nyert, melyek megalapozhatják az asztalitenisz megismertetését, megszerettetését a tanulók körében a testnevelés órák, délutáni foglalkozások keretében.

 

Az Andornaktálya SE a szakmai munkában segít, lehetőséget ad a Máltai Óvoda és Általános Iskola tanulóinak, hogy sportegyesületi szinten folytathassák, fejleszthessék asztalitenisz tudásukat, és igény szerinti rendszerességgel helyszíni bemutató foglalkozást, edzésmunkát, segítő tevékenységet folytat, hogy az iskolában a tanulási folyamat pozitív irányba fejlődjön.

A HMATSZ összefogja és koordinálja az operatív munkát, szakmai segítséget és közvetlen, helyszíni lehetőségeket biztosít. Vállalja a helyi igény szerint felmerülő versenyek szervezésének lebonyolítását, a szabályrendszer ismertetését, lebonyolítási rend összehangolását, és rendszeres tájékoztatást ad Heves Megye versenyzési lehetőségeiről.

Reméljük, hogy minél több tanulónk ismeri és szereti meg ezt a nagyszerű sportágat.

Köszönjük Lipusz Péternek, a HMATSZ elnökének, a Magyar Diáksport Szövetségnek és a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek ezt a nagyszerű lehetőséget!
 

 

« Vissza

 

 

Legfrissebb hírek
Galéria
 
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola AlapítványOldalletöltések: 213168
Adatvédelem  |  Impresszum  |  Oldaltérkép