Ma 2022. Január 28. (Péntek) van.
 Cím:  3369 Tarnabod, Kossuth tér 3.  •  Telefon:  06 36/497-995  •  e-mail:  maltai.ovoda.iskola@maltai.hu  •  OM azonosító:  201522

Tavaszköszöntő Focikupa

2016-05-29

  Tavaszköszöntő Focikupa 

 

2016. április 11-én hétfőn délután rendeztük meg Iskolánk műfüves focipályáján az idei év első focibajnokságának első fordulóját.

Az alsó tagozatosok közül a 3-4. osztályos fiúk, felső tagozatosok közül pedig az 5-8. osztályos lányok mérhették össze tudásukat.

A mérkőzéseket Pusoma István, Iskolánk pedellusa - ahogy a gyerekek hívják, Pityu bátyja - vezette le.

Elsőként az alsós fiúk mérkőzésére került sor. Nagyon izgalmas és szoros mérkőzést láthattunk, ahol a fiúk minden tudásukat beleadták.  Végül a 4. osztály csapata került ki a 2x5 perces mérkőzés győzteseként.

Ezután következtek a lányok, először az 5. és 6. osztály lelkes csapata mérte össze tudását. Ezt a meccset az 5.-es lányok nyerték, hihetetlen küzdelemmel és győzni akarással.

A következő mérkőzésen a 7. és 8.-os „hölgyek” kápráztatták el a nézőközönséget.

A harmadik meccsen a végső győzelemért harcoltak a lányok, amit szó szerint kell érteni, mert mindkét csapat nagyszerűen küzdött a gólokért. A meccs izgalmát és szorosságát mutatja az is, hogy a rendes játékidőben nem bírtak egymással a csapatok, így hétméteres rúgások döntötték el a meccs végső kimenetelét. Ebben a „Máltai angyalok” bizonyultak jobbnak, így ők hozták el, a győzelemért járó kupát.

A harmadik helyért az Athletico és a Real Madrid szállt ringbe. Itt sima győzelem született, nyertek a hatodikos lányok.

Összességében elmondható, hogy nagyon jó meccseket láttunk, minden tanuló fáradtan, de jóleső fáradtsággal hagyta el a pályát.

Jövő héten folytatjuk a felső tagozatos fiúk izgalmas mérkőzéseivel.

« Vissza

 

 

Legfrissebb hírek
Galéria
 
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola AlapítványOldalletöltések: 213158
Adatvédelem  |  Impresszum  |  Oldaltérkép